Waarom een aparte locatie?

Ten eerste is het zoeken naar een veel minder dicht bevolkt gebied belangrijk voor de rust, er zijn nog beperkte plekken waar absolute rust en stilte is. Ook waar er minder straling (4G/5G, electrosmog). Rekening houdend met het weer, is het zaaks om zoveel mogerlijk buiten te kunnen zijn. De omgeving is dus gezond en rustig. Iets wat in Nederland vrij zeldzaam is.

Hoe ziet mijn kamer eruit?

Iedere deelnemer beschikt over een eigen slaapkamer met badkamer. Op de locatie is tevens een gezamenlijke woonkamer en keuken, waar we ook met elkaar eten. 

Wat wordt er met garantie bedoeld?

Garantie gaat over de klachten die gemeld zijn in de intake. We garanderen dat deze verholpen zijn en je in staat bent zonder deze klachten weer deel te nemen aan het (werkend) leven.

Wanneer tòch blijkt dat het resultaat onvoldoende is, bieden we nazorg aan. Tot een half jaar na het behandeltraject van een 3 weeks verblijf  wordt er een passende behandeling gezocht zonder extra kosten.

Hoe ziet een dag er uit?

Alle dagen van de week wordt er een dagstructuur aangeboden met behandelingen en groepsactiviteiten. Er zijn 3 maaltijden per dag en de dag wordt gezamelijk gestart en afgesloten. Per persoon wordt een behandelprogramma met individuele sessies (max. 2 per dag) besproken. Daarnaast is er veel persoonlijke vrije tijd. Zondag is in principe een dag zonder programma, dus vrij in te vullen.