Missie

Het is onze missie om een plaats te creëren waar iedereen welkom is en oplossingen te bieden voor stress- en burn-out klachten. Een plek waar mensen zich veilig voelen, zich kunnen opladen en herstellen van ziekte. Waar mensen gewoonweg kunnen zijn. Een plaats voor verbinding, delen met elkaar en bewustwording over wat belangrijk is in het leven.

Een Lighthouse is een metafoor voor een plek van licht en houvast, een baken om 'binnen te varen in een veilige haven'.

Lighthouse2be is het eerste project, waarbij we een plek creëren voor mensen met burn-out en stressklachten. Zij kunnen hier terecht voor rust, behandeling, zelfonderzoek en reflectie.

 

Toekomst

Lighthouse2be is een organisatie zonder winstoogmerk. Alle opbrengsten worden geïnvesteerd in het oprichten van Lighthouse4all. Deze nieuwe organisatie wordt een zorg community waar mensen gewoon mogen zijn en kunnen opladen. Even weg uit de drukte van alledag.

Waar er tijd is om (opnieuw) contact te maken met de natuur, én met onze eigen natuur: minder 'doen' en meer 'zijn'. Niet voor niets zijn we 'human beings', en niet 'human doings'. Waar we samen leven en samen leren om meer vorm te geven aan waar het écht om gaat. Back to Basics. Ook hier wordt geïnspireerd, geconfronteerd, gereflecteerd.

 

Lighthouse4all biedt geen behandeltrajecten. Deze organisatie is in oprichting en aanmelden is nog niet mogelijk.